Dit zijn stuk voor stuk gemotiveerde en professionele chefs die zich onderdanig maken aan de noodsituatie bij u op het bedrijf, kameleons . . . . aanpassen!

Kosten Freelancers:

  • Adhoc oproep, bv nu bellen, nu komen¬†¬†
  • Semi adhoc oproep, nu bellen, morgen komen
  • Gecontroleerde uitvraag, nu bellen,
    volgende week komen
  • Vaste uitvraag, elke week 1 dag of
    elke maand 2 dagen etc
  • Wij verzorgen de juiste kandidaten
  • U bespaart personeelskosten op jaarbasis
  • U zit niet vast aan arbeidsovereenkomsten
  • U loopt geen personeelsrisico
  • U kunt het hele jaar door flexibel personeel inzetten

De tarieven voor onze diensten en koks zijn afhankelijk van de duur van de opdracht , de opdracht zelf , en hoe snel de opdracht ingevuld moet worden.
Voor een goede invulling van het budget wat u voor de opdracht over heeft is het verstandig om even contact op te nemen met ons.

Voor freelancers geldt het volgendeVoor freelancers geldt het volgende

 

 

 

Freelancers Horeca

De VERSCHILLEN tussen een kok via ons en op contract bij u:

  • De kok staat bij u op de loonlijst
  • De kok staat bij ons op de loonlijst
  • U betaalt de kok 12 maanden p/ jaar
  • U betaalt de kok 10 maanden p/jaar
  • U betaalt de kok uit bij ziekte
  • Wij betalen de kok bij ziekte
  • U betaalt de kok bij vakantie
  • Wij betalen de kok bij vakantie
  • U betaalt dubbel bij vakantie
  • U betaalt alleen de vervanging
  • U heeft loonadministratie kosten
  • U krijgt 1 duidelijke all-inn factuur
  • U heeft ontslag kosten/premies
  • Bevalt kok niet? Weg kok!

Voor tarieven neem contact op

 
Studiohoofddorp